Atama ile ilgili açıklamada bulunan DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu, ‘Atamanın partimize ve Sungurlu ilçemize hayırlı olması temenni ediyorum. Bugün 13. İlçe atamamızı gerçekleştirdik ve “DEVA damlalarını” Sungurlu ilçemizde de Makine Mühendisi Mehmet Dağhan ile birlikte toprakla buluşturduk, kendisi ile çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum, kutluyor ve başarılar diliyorum.’ dedi.

KARGI İLÇESİNDE İSE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Vargeloğlu, ‘Atamasını gerçekleştirmediğimiz tek ilçemiz olan Kargı ilçemizde de çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir, bu ilçelerimizde de en kısa sürede atama işlemlerini gerçekleştirip, ilimizde “DEVA damlası” ile buluşmayan ilçe bırakmayacağız.

Bugüne kadar Merkez İlçe- Ertan Eliaçık, Osmancık- Özdemir Göbel, Uğurludağ- Âdem Bici, Oğuzlar- Kazım Karaağaç, Dodurga- Mustafa Gül, Ortaköy- Uğur Can Celep, Bayat- Yaşar Sarıkaya, Laçin- Selçuk Tırhış, Boğazkale-Adem Dolaşık, İskilip- Mustafa Gökmen, Alaca- Yaprak Erdoğan, Mecitözü- Bilal Doğan teşkilatlanmıştık.’ dedi.

Sungurlu Kurucu İlçe Başkanı Mehmet Dağhan ise; ‘Başta Genel Başkanımız Ali Babacan ve Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımıza teşekkür ederim. Sungurlu için, Ülkem için çalışmak ve doğru işler yapmak istiyorum. Bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak için, elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Sungurlu için “Biz Hazırız” dedi.

MEHMET DAĞHAN KİMDİR?

1985 Sungurlu/Çorum doğumlu olan Mehmet Dağhan, İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra, Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İrlanda’nın Dublin şehrinde bir süre dil eğitimi aldı.

İş hayatına ailesine ait mimarlık ofisinde Makine Mühendisi olarak başladı. Dağhan,Türkiye genelinde kamu ve özel sektöre ait çok sayıda projenin tasarım sürecinde yer almış olup, halen bu görevini sürdürmektedir.