Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Karadine ile oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutları, karayolu ile Antalya'dan Sungurlu’ya getirildi.

Baba ve oğlu için Sungurlu Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Sungurlu Kaymakamı Fatih Görmüş, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Özer Korkmaz cenaze töreni öncesi polis memurunun babası Hacı Ömer ve annesi Hacer ile kardeşleri Aydın, Üsküdar, Mutullah ve Fatih Karadine'ye taziye dileklerini iletti.
Baba-oğulun cenazeleri, Ulu Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Büyük İncesu köyünde yan yana toprağa verildi.

Akseki Manavgat karayolu Gökçebel mevkiinde dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada Barışcan Çakıroğlu idaresindeki 06 BTT 468 plakalı otomobil ile Çorum'un Sunguru ilçesi nüfusuna kayıtlı İsa Karadine (33) idaresindeki 06 HZL 76 plakalı otomobil Akseki-Manavgat Karayolu Gökçebel mevkisinde çarpışmıştı. Kazada, 06 HZL 76 plakalı araç sürücüsü İsa Karadine kaza yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Elif Şahin (26), Hazal Karadine (29), Elmas Tezcan (52), Emir Çetin Karadine (5) yaralandı. Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 5 yaşındaki Emir Çetin Karadine ise hastanede hayatını kaybetti. Diğer araç sürücüsü Barışcan Çakıroğlu da kazadan yaralı olarak kurtuldu.