Sungurlu Belediyesi voleybol takımları Başantrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; "Çorum da bir tarih daha yazdık, daha önce 1. Lige çıkarak Çorum'da tarih yazmıştık, şimdide belediyemizin hem bayan hem erkek takımıyla 2. ligde yer alması Çorum tarihin de bir ilk olacak" dedi.

Türkiye’de ilk 10 kulüp arasına girdiklerini söyleyen Özdemir, her iki takımı liglerde mücadele eden Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediye, Anadolu voleybol, TED koleji gibi büyük takımların arasına girmekten gurur duyduklarını vurguladı.

Özdemir, "Bu başarı asla tesadüf değil, gecemizi gündüzümüzü gençlerin gelişi mi için ayırdık alt yapıdan hem bayanlarda hem erkeklerde bir çok sporcu yetiştirdik ve onların meyvelerini şimdi takımlar kurarak almaya başladık. Amacımız bu gençlerimizin hem eğitim de hem de spor da en iyi yerlerde olmaları için yoğun çalışmalarımızı devam ettirmek diyen baş antrenör Özdemir, "Her şey çocuklarımız ve gençlerimiz için diyerek çıktığımız yolda büyük bir başarıya imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Çorum’da yazılan bu tarihi başarının mimarlarından olan ve bize sonsuz destek veren Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’e, kulüp başkanımız Bahri Sezen’e ve belediyemizde bize destek olan bütün birimlere ve bize desteğini esirgemeyen Sungurlu halkına sonsuz teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.