Eski Çorum Devlet Hastanesi'nin açılması hususunda partisinin başlattığı eyleme destek olmak amacı ile Çorum'a gelen Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, hükumetin salgın sürecinde sınıfta kaldığını ifade etti.

Sungurlu'da bile günde iki üç kişinin Covid-19 nedeni ile hayatını kaybettiğini belirten Şahiner, 'Gün dayanışma günü, birlik olma günüdür. Bu surecin partisi, sağı,solu olmaz. Hastanenin bir an önce faaliyete geçmesi elzemdir. Hayat durdu, esnaf iş yapamaz hale geldi. Alınan önlemler yetersiz, ciddi önlemler alınarak ve vatandaşa destek olarak bu süreci yönetmek gerekiyor.

ŞAHİNER, TADİLATI BEN ÜSTLENİRİM

Eski Çorum Devlet Hastanesi'nin bir an önce açılması hususunda elini taşın altına koymaya hazır olduğunu dile getiren Şahiner, 'Sungurlu Belediyesi olarak hastanenin tadilat sürecini gerekirse biz üstleniriz' dedi.

Bu süreçte her kesin elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Şahiner, 'Bu işin partisi olmaz Çorum'un bu hastaneye ihtiyacı var, hastaneler yüzde yüz dolmuş durumda. Vakalar artıyor. Birlik ve beraberlik ile bu sürecin üstesinden gelebiliriz' dedi