Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Başkan Yardımcıları, Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Kadın Kolları Başkanı Nejla Kayretli, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Kalınsazoğlu, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Sungurlu İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısının ardından Sungurlu’da yaşayan engelli vatandaşları ziyaret ederek akülü sandalye ve tekerlekli sandalye isteklerini gerçekleştirdi. Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile görüntülü konuşan engelli vatandaşlarımıza Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Cumhur İttifakı Sungurlu MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin’i ziyaret etti. Her alanda işbirliği içerisinde olduklarını, devletimiz ve milletimizin faydasına olacak projelerde bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Sungurlu esnafı ile hasbihal eden Ahlatcı onların sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını söyledi. Bu zor günlerde devletin esnafın yanında olduğunu iletti.

Sungurlu Ticaret Odası Başkanı Behiç Akkaş'ı makamında ziyaret eden Ahlatcı esnafın talepleri ve çözüm yolları konusunda istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Gençlerle de selamlaşan Ahlatcı onların gelecekleri için çalıştıklarını, genç neslin umutları olduklarını belirtti. “Genç kardeşlerimize sesleniyorum: tarihimizi iyi bilin, bugünü iyi okuyun ki gelecekte söz sahibi olabilesiniz.” dedi.