Gençlik Merkezi personeli ile gönüllü gençler, hazırladıkları yardım kolilerini Sinop’a gönderdi.

Gençlik Merkezi Müdürü Esat Buğdaylı “Sinop ilimizde gerçekleşen doğal afet için gönüllü gençlerimizle hazırlamış olduğumuz yardım kolilerini afet bölgemize gönderdik” dedi.

Buğdaylı “Ülkemiz Karadeniz Bölgesinde yaşanan doğal afetler, sel-taşkın olaylarından birçok vatandaşımız maddi manevi etkilenmiş olup, devletimiz ve kurumlarımız vatandaşlarımıza yardım etmek ve zararlarını karşılamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanlığımız da ülkemiz genelinde Gençlik Merkezleri aracılığı ile destek kampanyası yürütmektedir. Sungurlu Gençlik Merkezimiz ve Sungurlulu gençlerimiz de bu kampanyaya duyarsız kalmamış, duyarlı ilçe esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan imkânları dâhilinde yaptıkları gıda, kıyafet, çocuk bezi, battaniye, bebek maması vb. bağışlarını toparlayarak hazırlayıp Sinop İlimiz Ayancık ilçemize göndermişlerdir” ifadesini kullandı.

Kampanya sırasında Sinop Gençlik Merkezi Müdürüyle de telefonda görüşen Esat Buğdaylı, bölgede yaşananlar ve son durum hakkında bilgiler alarak, bundan sonraki süreçte yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kampanyanın başarıyla gerçekleştirildiğini ve her daim mazlum ve mağdur vatandaşların yanında yer alacaklarını söyleyen Buğdaylı, kampanya sürecinde yer alan Gençlik Merkezi personeline, gönüllü gençlere ve duyarlı esnaf ile vatandaşlara teşekkür etti.