Türk milletinin tarih boyunca yüksek öngörü kabiliyeti sayesinde dim dik ayakta kaldığını ifade eden Sungurlu Belediyesi Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Daha burnunun ucunu bile görmekten aciz, ezberci ve güdümlü siyasi figüranlar bu millete liderlik yapamazlar. Yaşanan gelişmeleri değerlendirme becerisi olmayan, olayları daha yaşanmadan öngöremeyen bir siyasi yapı ülkeyi ancak uçuruma sürükler" dedi.

"İlçemizde ve ülkemizde istilacı istemiyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz tehlikede, bunların misafirliği bitti artık istila başladı dedik, dediğimizin de arkasındayız dedik, kendini bilmez şeref yoksunu bazı kimseler bizi ırkçılıkla suçlayarak hedef gösterdi" diyen Şahiner, Ankara’da yabancı uyruklu istilacılar tarafından bıçaklanarak öldürülen gencin vebalinin bunlara çanak tutan ve destekleyen herkesin boynunda olduğunu kaydetti.

BEN HİÇ BİR ANNEYE BUNU DİYEMEM

Başkan Şahiner, şöyle konuştu: "18 yaşında bir gencin annesine çocuğunu savaştan kaçan ve bizim kucak açtığımız sığınmacılar öldürdü diyebilecek bir vicdansız var mı? Ben diyemem. Ve bu yüzden de bu istilacıları ilçemde ve ülkemde istemiyorum.

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

2 Türk gencini bıçaklayıp, birini öldüren tamamı erkek sözde mülteciler, Alanya’da eşlerini çocuklarını bırakıp kaçtıkları vatanlarının bayraklarını göndere çekip sosyal medyada 'Bu topraklar artık bizim sayılır!' etiketiyle paylaşmaya başladı! Soruyorum, yaklaşan tehlikenin farkında mısınız?

İPİNİZİ TUTANLAR GELSİN

Biz vatan haini, namus yoksunu istilacıları barındırmayacağız diyoruz. Bizim içimizdeki şeref yoksunu kuklalar da ipi kim çekerse o taraftan bağırıyor. Siz gidin ipinizi tutanlar cevap versin. Ama bu millet size en güzel cevabı zaten verecek.

Bizim siyaseten korkumuz hiç olmadı. Biz bu millete gönül verdik, bu millette bize yetki verdi. Bizim işimiz sadece yol ya da kaldırım yapmak değil. Bu milletin canı, malı, namusu, refahı da bizim boynumuzun borcu.

Şimdi kulaktan kulağa fısıldayarak, ben adamımın arkasındayım diyen zatlar, yarın bizim öngörülerimiz  doğru çıktığında ilk bu kuklaların ipini kesecekler. Fırıldaklık bunların fıtratında var."