Hemşehrimiz Muhsin Dere’nin desteği ile Sungurlu ilçe merkezi ve bazı köylere 13 spor tesisi yapılıyor. Tesisler için inşaat çalışmaları aralıksız sürerken, bazı tesisler ise bitme aşamasına geldi.

Bu kapsamda Gençlik Merkezi bahçesine prefabrik spor salonu, Mustafa Kemal İlköğretim Okuluna prefabrik spor salonu ve sentetik saha, Bölükbaşıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okuluna prefabrik spor salonu, Demirşeyh İlk ve Ortaokuluna sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Arifegazili İlkokulu ve Ortaokuluna sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesine sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası ve ayrıca spor salonu zemin yenilemesi, Fen Lisesine sentetik saha, basketbol ve voleybol sahası, Yavuz Selim Karaman İmam Hatip Ortaokuluna basketbol ve voleybol sahası yapılacak. Yapılan bu tesisler ile öğrenciler spora doyacak ve doyasıya eğlenecek. 
İlçe Kaymakamı Fatih Görmüş, geçtiğimiz günlerde Demirşeyh Köyü İlk ve Ortaokulu bahçesinde yapımına başlanan sentetik saha, basketbol ve voleybol sahalarında incelemelerde bulunmuştu. Kaymakam Fatih Görmüş, daha sonra ilçe merkezinde yapımı devam eden spor tesislerini inceledi. Kaymakam Görmüş, Fen Lisesinde halı saha, basketbol, voleybol sahaları, Şehit Ali Alıtkan Anadolu İmam Hatip Lisesinde spor salonu zemin yenileme, halı saha, basketbol, voleybol sahaları, stadyum soyunma odaları yapım inşaatlarını gezerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Kaymakam Fatih Görmüş’e, Kaymakam Refiki Ramazan Saka, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Aktaş’da eşlik etti.