Sungurlu Belediyesi Voleybol takımları baş Antrenörü Mustafa Özdemir yaptığı açıklamada; “Her yıl bir çok takıma sporcu gönderiyoruz, Sungurlu Belediyespor voleybol adeta bir voleybol fabrikası oldu, antrenör, sporcu, beden eğitimi öğretmenleri yetiştiriyoruz” dedi.  

Özdemir, altyapılarımız da hem kızlarda hem erkeklerde 750 yakın sporcularımızla, gençlerimizi ve çocuklarımızı yetiştiriyoruz. Şimdi de Milli Takım altyapısına oyuncu gönderiyoruz. Milli Takım antrenörlerimizin seçip beğendiği, 3 oyuncumuzu Ankara'ya göndereceğiz. Eğitimlerine devam ederken hem de Milli Takım hocalarının nezaretin de voleybol gelişimlerini sağlayacaklar. İnşallah Milli Takımımız da Voleybol ’da Sungurlumuzu temsil edecek sporcular olacaklar dedi . 
Yeni sporcular yetiştirmek içinde Belediyemizin destekleriyle ,çalışmalarınıza devam ediyoruz  diyen Özdemir, bu sene 3 sporcu verdiğimiz Milli Takıma gelecek sezon 10 sporcu yetiştirip verme hedefimiz var, inşallah bunu gerçekleştireceğiz” dedi..

Baş antrenör Özdemir bizlere desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum, bu çocuklar bizim çocuklar, bu gençler bizim gençler, onlara hizmet etmek, ülkeye hizmet etmektir, biz bu bilinçle çalışıyoruz, gençlerimize başarılar diliyorum diye açıklamada bulundu.