Vekillerin akılları durgunluk verircesine Sungurlu’nun önceliğinin havuzmuş gibi göstermesinin çok manidar olduğunu söyleyen İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, “Belediye Başkanımız bas bas bağırıyor, ‘Sungurlu yaza su sorunu yaşayacak. Acilen bir önlem alınması gerekiyor. Bu konuda vekilleri göreve çağırıyorum. Verdiğiniz sözleri tutun’ diyor ama bizim vekiller, sırf kendilerinden olmadıkları için bunu kulak ardı ediyor ve Sungurlu’yu cezalandırıyor” dedi.

Şahin, “Nasıl Osmancık fabrikalarla donatılmışsa, Sungurlu Organize Sanayimize bir iki fabrika yaparak, İlçemizde boş gezen gençlerimize iş ve aş imkanı sağlarsanız, işte o zaman bu gençlerimiz, eşleri ve çocukları ile o havuzlarda neşe ile yüzebilirler” dedi.

Sungurlu’nun önceliğinin havuz değil

Ercan Şahin, “Bu ilçe yaklaşık 8-9 yıldır derelerin Osmancık ilçesinde olduğu gibi ıslah edilmesini bekliyor. Osmancık’a 20 milyon TL ödenek ayıranlar, bize gelince iki kepçe sokup, temizleyip, daha sonra da ıslah ettik diyorlar. Lütufmuş gibi koskoca hastaneye bir doktor göndererek boy boy resimlerle haber yaptırıyorlar. Ama haklarını da verelim, Güreş Eğitim Merkezi gibi Olimpik Yüzme Havuzu gibi müjdeler vererek de bizi de unutmadıklarını gösteriyorlar” diye konuştu.

Kızılırmak akıyor yıllardır bizde bakıyoruz

Şahin, “Nasıl ki Osmancık ilçeniz sulu tarımla kalkınmışsa, Bizim de Delice nehri, Kızılırmak üzerinden sulanalabilecek en az 100 bin hektar arazimiz bulunmaktadır. 50 yıllık asbest borularla su içen halk, alt yapıyı yenilemeniz için sizden destek bekliyor. Sungurlu’ya verecekseniz bunların müjdesini verin. Bu halk sizden bunları bekliyor” dedi.

AHMET SAMİ CEYLAN, BİRİLERİNİN YAPTIĞI İŞLERİ KENDİNE ÇIKARIP, SİYASİ KURNAZLIK PEŞİNDE

Şahin, “İki dönemdir vekil olan sayın Ahmet Sami Ceylan, birilerinin yaptığı işleri kendine çıkarıp, siyasi kurnazlık yapma peşinde. Kırankışla Göleti dediniz, ödenek olmadığı gerekçesiyle çalışmalar durdu. Verdiğiniz sözlerin hangisini bitirdiniz? Yemek vermeyle, yalandan sırt tıpışlamayla siyaset olmuyor. O dilinize doladığınız 2023’te gelecek” şeklinde konuştu.

"Sağolsun birileri bu memlekete bir şeyler yapmak için elinden ne geliyorsa yapıyor" diyen Şahin, “Kim bu Sungurlu’ya bir çivi çakmak için uğraşıyorsa, Allah ondan razı olsun. Bizim insanımız kendisine yapılan iyiliği de, kötülüğü de asla unutmaz” ifadelerini kullandı.