Çorum Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Öztemiz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Fatih Kazancı, Antrenörler Seda Palancı, Haydarcan Koparan katıldı.

Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Öztemiz, amaçları ve yaptıkları spor faaliyetleri hakkında Vali Çiftçi’ye bilgi verdi.

Amaçlarının bugünün gençleri yarının büyüklerine en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Öztemiz, kulüp olarak yaz spor okullarında yaptıkları faaliyetlerin anlatıldığı slayt gösterimi ile Vali Çiftçi’ye sunum yaptı.

Gençlerin kahve ve internet ortamından uzaklaşıp, sosyal hayata daha fazla katılmalarını istediklerini kaydeden Öztemiz, kulüp olarak spor kültürünü gençlere benimseterek, zihinsel olarak aktif ve etkin bir şekilde yetişmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Gençlerin farklı branşlarda spor yapmalarını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirten Öztemiz, gayelerinin bugünün gençleri yarının büyüklerine en güzel şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Çiftçi, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu ifade etti.

Vali Çiftçi, Zirve Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve antrenörlerine yaptıkları ve yapacakları çalışmalar için kendilerine başarılar diledi.