Çorum Yeni Şehir Stadı’nda 200 kişinin maç izleyebileceği açıklandı.

TFF internet sitesinden yaptığı açıklamada; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kurullarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu’nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verdi.

Açıklamada Süper Lig, TFF 1. Lig, Misli.com 2. ve 3. Lig ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarını kapsayan uygulama, 17 Ekim 2020 tarihinden itibaren başlayacaktır denildi.

Bu karara istinaden gözler Yeni Şehir Stadı’na çevrildi. Toplamda 400 kişilik locaları bulunan statta alınan yüzde 50’lik karar doğrultusunda 200 kişi karşılaşmayı takip edebilecek.

Stat Müdürü Tuncay Koçak kulübün konu ile ilgili planını açıkladı

Şu aşamada locaları satmayacaklarını, loca için bilet satacaklarını açıklayan Koçak detayların henüz netleşmediğini önümüzdeki günlerde bilet satış fiyatları ve yerleri ile ilgili açıklamada bulunacaklarını söyledi.

17 Ekim 2020 tarihinde uygulanması beklenen kararda herhangi bir değişiklik olmazsa Çorum FK’nin 21 Ekim 2020 Çarşamba günü ligin 6.haftasında sahasında oynayacağı Niğde Anadolu FK maçına 200 seyirci alınabilecek . Kaynak:ÇRT