Çorum Belediyesi ile Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği tarafından 10 Temmuz Pazar Trap Atış Yarışması düzenlenecek.
Çorum Tüm Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Fatih Koç, 10 Temmuz Pazar günü Melik Gazi Atış Poligonu’nda düzenlenecek Trap Atış müsabakasına tüm Çorum halkını davet etti.
Yarışmacıların fişek ve plak ihtiyacının Çorum Belediyesi tarafından karşılanacağını belirten Koç, ayrıca gelen atıcı ve misafirlere öğle yemeği ikramında bulunacağını söyledi.
Yarışmaya katılımın ücretsiz olduğunun altını çizen Koç; “10 Temmuz 2016 Pazar günü ilimiz Melik Gazi Atış Poligonu’nda yapılacak olan trap yarışmasına ilimiz dışında çevre illerde davet edilmiş olup yoğun bir katılım bekliyoruz. 10 Temmuz Pazar günü yapılacak olan trap yarışmasında sponsorumuz ve ortağımız Çorum Belediyesi yarışmacıların fişek ve plak ihtiyacını karşılayacak olup ayrıca gelen atıcı ve misafirlere öğle yemeği ikramında bulunacaktır. Çorum Belediyesi dereceye girenlerin hediyeleri başta olmak üzere tüm masraflarını karşılayacaktır. Ayrıca yarışmaya katılım ücretsizdir. Çorum Belediyemiz 10 Temmuz Pazar günü saat 09:00 da Saat kulesi yanından iki adet otobüs kaldıracak olup, aracı olmayan vatandaşlarında poligona ulaşımını sağlayacaktır” dedi.
Yarışmanın 5 kategoride olacağını ve her kategoride ilk üç dereceye giren yarışmacılara kupa ve madalya ile ödüllendirileceğini belirten Koç, her kategorinin birincisine 300TL, 2.sine 200 TL, , 3. süne de 100 TL para ödülü verileceğini açıkladı.
Koç, yarışmanın kategorilerini ise “Lisanslı Büyük erkekler, Genç Erkekler, Bayanlar, Veteranlar (50 yaş ve üzeri), Avcılar” olarak açıkladı.
Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye organizasyondan dolayı teşekkür eden Koç, “ Başkan Muzaffer Külcü’nün Çorumumuz için yaptığı çalışmaları gururla takip ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Çorum Belediyemizin her mahalleye bir yeşil alan her mahalleye bir kültür merkezi kurmasını iftiharla takip ediyor, spor alanındaki hizmetlerini takdir ediyoruz. Çorumlu Avcı ve Atıcılar olarak kendisinden bizleri de unutmamasını rica ediyoruz. Çorum’un Türkiye’nin merkezinde bir il olması Rize’den Eskişehir’e; Sinop’tan Sivas’a kadar bir trap atış poligonunun olmamasının Çorum için bir fırsat olduğunu, ilimize yapılacak olan bir poligonun tüm Karadeniz’e ve iç Anadolu bölgesine hizmet edeceğini düşünüyoruz. Tüm samimiyetimiz ve içtenliğimizle başkanımız Muzaffer Külcü’ye Çorum’a güzel bir atış poligonu yapacağına yürekten inanıyoruz. Tüm bu gayret ve çabalarından dolayı bize böyle bir program düzenleyen başta Çorum Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü olmak üzere spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve diğer belediye çalışanlarına şimdiden teşekkür ediyoruz. 10 Temmuz Pazar günü tüm Çorumlu hemşerilerimizi Melikgazi Atış poligonuna bekliyoruz” diye konuştu