Pendikspor maçının kaybedilmesi halinde kulüpte "Taş üstünde taş, omuz üstünde baş bırakmam" diyerek tüm dikkatleri üzerine çeken Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, 3-2 kaybedilen maçın ardından yeni bir açıklama daha yaparak, takımı motive etmek için bu şekilde konuştuğunu bildirdi.
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, teknik heyet ve futbolcularla yola devam edileceğini açıkladı. Özcan, taraftarların yoğun şekilde eleştirdiği Genel Koordinatör Oğuzhan Yalçın'a da sahip çıkararak birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Geçtiğimiz hafta içi Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, alınan kötü sonuçların ardından takımın futbolcularına ve teknik heyete sert şekilde yüklenmişti. “Herkes haddini bilecek. Nerede forma giydiğini iyi tartacak Pendik maçı umurumda bile değil. Gidin yenilin. Varsa yüreğiniz Pendik maçında yenilirsiniz. Hodri meydan. Varsa delikanlı yenilir Pendik maçında. Taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmam” demişti.
“Yakarım bu sezonu” diyen Başkan Özcan’ın gelecek hafta U-19 takımıyla maça çıkıp çıkmayacağı kamuoyunda sıkça konuşulmaya başlanmıştı.
Geri adım atan Fatih Özcan, Pendik yenilgisine rağmen aynı ekip ve futbolcularla yola devam edeceğini duyurdu.
Bu arada Fatih Özcan’ın açıklamasının ardından Kulüp Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktör Hamit Işık istifa etmişti.