Takımın Zeki Gül'den devralındığında 400 bin lira artıyla devir alındığını belirten Serkan Geldi, Fatih Özcan'ın takımı bırakırken borçsuz teslim edeceğine dair söz verdiğini hatırlattı.

Zeki Gül'den gerçekleri açıklamasını da isteyen Geldi, takımın ilk yıl şampiyon olduğunu bu başarıda da en büyük payın Hamit İşık'a ait olduğunu vurguladı.

Serkan Geldi açıklamasında şunları dile getirdi: "Bu takım nasıl alındı buralara nasıl geldi Şimdi çıkıyorsun bizim sözde taraftarımıza diyorsun ki ceketimi alıp gideceğim 50 kuruşunla 20.000.000 Niye istiyorsun. Sen bu takımı alırken 20.000.000 mu verdin? Senin yapmış olduğun yanlış transferlerin bedelini neden yeni gelen kişiler çekiyor. 30.000.000 a takım kurdun baktın takım Sponsorluklarla 10.000.000 yakın para topladın onuda bu günü kadar ödenecek paraları ödedin cebinden çıkanı açıkla  6. Sırada matematiksel olarakta direk şampiyonluğun zor olduğunu anladın playoffu zorlayacak takımların bütçesi 5.000.000 geçmiyor yani şöyle söyleyim Playoff'taki bütün 4 takımın bütçesini toplasan senin bütçen olmadığını anladın. 1-2 taraftarın yazdıklarına suç attın. Şimdi bu konuların benimle uzaktan yakından alakası yokken yazıyorum. Gerçekten alakası olanlar çıksın açıklamasını yapsın herkes gerçekleri öğrensin alsın oğuzhanını gitsin hangi takımı alıyor yönetiyorsa yönetsin. (Bu memlekete yazıklar olsun ki bir kişi çıkıp demiyor sen ne diyorsun diye) amigolara laf konuş taraftarı rencide et insanları aptal yerine koy hadi git bunları SAMSUNSPORDA , KOCAELİSPORDA , SAKARYASPORDA Yapsana yapamazsın Çorumsporda yaparsın… Ama bu olaya el atacak elbet bir babayiğit çıkar… SENİN EN BÜYÜK AMACIN BU TAKIMI SATMAK"