İl Özel İdare Spor Kulübü atletizm sporcusu Abdullah Yılmaz, başarılarına devam ediyor. İstanbul’da düzenlenen 2020 Masterlar Pist Şampiyonası’nda 10 bin metrede birinci olan Yılmaz, 5 bin metrede ise ikinci olarak bir altın ve bir gümüş madalyayı boynuna taktı.

Bu başarılarının ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak’ı makamında ziyaret eden Abdullah Yılmaz, madalyalarını Cıplak’a sundu. Yılmaz ile birlikte İl Özel İdare Spor Kulübü yöneticileri Mustafa Akça ve Rüştü Barış Öztürk de yer aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, başarılarından dolayı atletizm sporcusu Abdullah Yılmaz’ı tebrik etti. Veteranlarda böyle bir başarının güzel bir örnek teşkil ettiğini dile getiren Cıplak, desteklerinin devam edeceğini belirterek başarılarının devamını diledi. Girdiği her yarıştan madalyalarla ayrılan İl Özel İdare Spor Kulübü atletizm sporcusu Abdullah Yılmaz da desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak ile İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Necat Yazıcı ve yönetimine teşekkür etti. Ziyaret, kısa bir sohbetin ardından sona erdi.