Sezonun bitmesi ile memleketi Bursa’ya dönen Sinan Kurumuş, geride kalan sezonu değerlendiren bir paylaşım yaptı. Sinan Kurumuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Orada olmayı çok isterdim “İyisiyle kötüsüyle bir sezonun daha sonuna geldik. Çok üzüldüğüm zamanlarım da oldu çok sevindiğim zamanlarım da. Çok güzel dostluklar biriktirdim. Dile kolay 28 tane gol attım! Daha fazlasını yapabilir miydim? Evet, emin olun yapardım. Her şey nasip tabii ki de. Kader gayrete aşıktır derler ne güzel de demişler. Çok çabaladım bu duruma gelmek için. Bu sezon beyaz grubun gol kralı unvanın aldığım için çok mutluyum ama bunu en az play-off ile pekiştirememenin üzüntüsü içimde saklıdır. Son üç senemde bir şampiyonluk yaşamış, kalan iki senede play-off yarı final ve finali kaybetmiş biri olarak bu sene de orada olmak çok isterdim.

Unutamadığım çok şey var

Üzdüğümüz Çorumspor sevdalarına; af ola. Her sene bir şeyler öğrenip bir şeyler daha katıp kendime, yoluma öyle devam etmek istiyorum. Arkama dönüp baktığımda güzel izler bıraktığım, çok şeyler biriktirdiğim ve unutamadığım çok şey hatırlıyorum. Ankara Demir’e, Uşak’a, Erzincan deplasmanında attığım golü, bir sezonda yaptığım üç hat-trick’i, Amed’e attığım golden sonraki sevincimi unutamam. Tabii Zonguldak’ta kaçırdığım penaltıyı da unutamam. Geçen sene sonradan oyuna girip bulduğum az dakikaya 11 gol sığdırmıştım. Acaba diyen herkese bu sene gerçek Sinan Kurumuş’u göstermenin hazzını yaşamak istiyorum. 92-93 yılından beri kırılamayan bu rekoru kırmaya çok yaklaşmışken maalesef bunu gerçekleştiremedim. O rekoru aynı gol sayısıyla paylaşmak da benim için bir gururdur.

Evime huzurla dönüyorum

Ben buraya Sinan Kurumuş olarak geldim, kral Sinan Kurumuş olarak bugün evime huzurla dönüyorum. Vicdanım rahat, yüzüm ak. Daha uzun yazabilirim ama inanın bir sezonda futbolcu ne kadar yorulursa ondan daha fazla yorgunum. Başkanımız Fatih Özcan‘a, 2’nci başkanımız Oğuzhan Yalçın’a sezon başında çalıştığım Bahri Hoca ve ekibine, benim bu gol sayısına ulaşmama yardımcı olan bütün takım arkadaşlarıma, personelimize, büyük Çorumspor’a gönül vermiş herkese ve son olarak da bana çok şey katan bende olup da farkına varamadığım özelliklerimi ortaya çıkaran, performansımda artışa sebep olan, attığım her golde ona koştuğum hocam İsmet Taşdemir ve ekibine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Artık arkama yaslanıp huzur içinde dinlenmek istiyorum. Hoşça kalın.”