Çorum FK'nin Teknik Patronu Ahmet Yıldırım şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını vurguladı.
Çarşamba günü oynanan ve 2-0'lık galibiyet ile biten maç ile ilgili oyuncularını öven teknik adam deplasmanların yorucu olduğunu tekrarladı. Şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını belirten Yıldırım, destek vurgusu da yaptı.
Yıldırım, hafta sonu lideri konuk edeceklerini ve taraftar desteği ile maçı kazanmak istediklerini söyledi.

"Deplasmanlar Yorucu"
Kahramanmaraş maçına iyi hazırlanmıştık, iyi konsantre olmuştuk ama yine söylüyorum yolculuk her ne kadar uçakla da olsa yorucu.
Oyuncularımızın artık ligde bir sıralamanın içine girebilmeleri adına özverilerini, karakterlerini, birlikteliklerini sahaya koyup rakibe göre çok çok daha iyi oynayıp 2-0 kazandık. 2-0'dan ziyade bu maçta en az girdiğimiz 5-6 tane pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik.

"Yarışın İçinde Olacağız"
Akabinde kazanmak çok önemliydi. Bizler bu yarışın içinde olacağız. Bizler bu şehre herkesin desteğiyle, herkesin özverisiyle ve herkesin sabrıyla şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz. Bugün (dün) Otobüs yorgunluğundan dolayı dinlenme verdik. Fizik tedavilerini, sakatlıklarını iyileştirmek amaçlı sadece tedavi uygulamaya çalıştık.

"Lidere Karşı Seyirci Desteği ile Kazanmak İstiyoruz"
Yarın (bugün) itibariyle Sivas maçına hazırlanmaya başlıyoruz. Sivas kendi grubumuzda lider takım. Lider takıma karşı da biz en iyi şekilde hazırlanıp seyircimizin ve taraftarımızın desteğiyle ve duasıyla inşallah maçı kazanıp bu iki puanlık farkı bir puan üste çıkarak tamamlamak istiyoruz.

Destek Vurgusu
Dediğim gibi herkesin sabırlı olmasını ve herkesin özverili bu çocuklara destek olmasını istiyorum. Başarmak hepimizin amacı. İnşallah bunu başarırız hep beraber.