Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ”Kırmızı-Siyah Çorumspor kültürü ile yetişmiş bir oyuncu olarak sizleri daha da çok gururlandırmak adına ülkemizin güzide kulüplerinden İttifak Holding Konyaspor’da yeni bir hayata başlamak için adım atıyorum” diyen Nafican Yardımcı gelişiminde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Nafican açıklamasında “Çorum FK formam bir daha giyileceği güne kadar evimin başköşesinde” dedi.

Nafican açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“A Takım Forması Giymek İçin Birçok Yol Ayrımlarına Direndim”

Sevgili Çorum FK Ailesi, Ailem …

Ayaklarım yere bastığı ilk günlerde tanıştığım futbol, aklım ermeye başladığında benim için Çorumspor oldu. 2014 yılında kapısından girdiğim bu büyük camianın, bir gün A takım formasını giymek için birçok yol ayrımlarına direndim. Çorumspor’u desteklemek için birçok fedakârlık yapan taraftarımızın, daha iyi olabilmemiz için ailesinden ayırdığı zamanı futbolculara harcayan hocalarımızın, kulüp çalışanlarımızın hakkını yememek için elimden geleni yapmaya çalıştım.

Bugün ise Çorum FK formam valizimde ‘En iyi yerlerde bir daha giyileceği güne kadar evimin başköşesinde’ aranızdan ayrılıyorum. Kırmızı-Siyah Çorumspor kültürü ile yetişmiş bir oyuncu olarak sizleri daha da çok gururlandırmak adına ülkemizin güzide kulüplerinden İttifak Holding Konyaspor’da yeni bir hayata başlamak için adım atıyorum.

Gelişmemde, A takım forması giymemde ve Ümit Milli Takım’a kadar yükselmemde büyük pay sahibi olan başta Başkanımız Fatih Özcan’a, Sportif Direktörümüz Oğuzhan Yalçın’a, transfer sürecimde her zaman yanımda olan, desteğini devamlı hissettiğim Menajerim Erdem Karagöl’e, bu zamana kadar çalıştığım çok değerli hocalarıma, kulüp çalışanlarımıza ve büyük Çorumspor taraftarına çok teşekkür ederim.

Konya Camiasına Mesaj

Yeni kulübünün taraftarı için de açıklama yapan Nafican “Yeni zorluk, yeni hedefler” başlığı ile paylaştığı gönderide “Büyük Konyaspor ailesinin bir parçası olduğum için çok mutlu ve gururluyum. İnşallah sonu mutlulukla biten harika sezonları hep birlikte yaşarız. Hedefe emin adımlarla koşarken formamın hakkını vermeden, terden sırılsıklam yapmadan hiç bir zaman çıkarmayacağım” ifadelerine yer verdi.

Kırmızı-Siyahlılardan Teşekkür

Genç oyuncusunu Süper Lig takımına transfer etmenin gurunu yaşayan Çorum FK ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Profesyonel Futbolcumuz Nafican Yardımcı, süper lig ekiplerinden Konyaspor’a transfer olmuştur. Alt yapımızda yetişip tüm alt yaş gruplarında formamızı terleten, Ümit Milli takıma yükselme başarısı gösteren oyuncumuza yeni kulübünde başarılar dileriz” dedi.