Halk Eğitim Merkezi bünyesinde devam eden Taekwondo kursuna katılan kursiyerler 2021 yılının ilk sınavında ter döktü.Kuşak sınavı, İç Anadolu Gençlik ve Spor Kulüpleri federasyonunun Kültür Eğitim Merkezinde 50 sporcunu katılımı ile düzenlendi.

Kuşak sınavı Taekwondo Antrenörü Bekir Bolat gözetiminde yapılırken programa Halk Eğitim Merkez Müdürü Burhan İncekara, Halk Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hilal Kiraz katıldı.

Programa konuşan Antrenör Bekir Bolat, “Tüm insanlık olarak büyük bir sınavdan geçiyoruz. Yaşanan Covıd-19 salgını nedeni ile tüm sosyal hayatımızda çok büyük değişikliler yaşamak zorunda kalıyoruz. İnşallah bu zamanlar bitecek. Bizler bu döneme de milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine vatanına milletine hayırlı bir fertler olmamız payesi ile çalışıyoruz. Bu doğrultuda şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel başarılara imza atacağımıza inanıyor hepinize başarılar diliyorum. Bu faaliyetimizde bizleri yalnız bırakmayan Halk Eğitim Merkez Müdürümüze ve Kulüp Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sporculara hitaben konuşma yapan Halk Eğitim Merkez Müdürü Burhan İncekara ve Halk Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hilal Kiraz da konuşmalarında; “Değerli sporcular akranlarınız internet başında veya şimdi zamanını boşa geçirirken sizler belirli bir branşta uzmanlaşmak, kötü alışkanlıklardan uzak durmak için spor yapıyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyoruz. Bizlerin görevi sizleri daima desteklemek olacaktır. İlimize ve ülkemize çok güzel başarılar getireceğinizden hiçbir kuşkumuz yoktur. Sizler azimle gayretle mücadele etiğiniz sürece bizler daima destekçiniz olacağız. Hepinize eğitim ve spor hayatınızda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Ayrıca programda Çorum’da Wushu branşının yaygınlaşmasında ve elde edilen başarılardan dolayı Türkiye Wushu Federasyonu İcra Kurul Başkanı Abdurrahman Akyüz adına Wushu İl Temsilcisi Bekir Bolat, Wushu sporuna yapmış oldukları desteklerinden dolayı Halk Eğitim Merkez Müdürü Burhan İncekara ve Halk Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hilal Kiraz ’a plaket takdim edildi.