Çorum Futbol Kulübü’nün 26 yaşındaki gol makinası Sinan Kurumuş, ligde çıktığı 15 maçta dün iki gol daha atarak 16. golüne ulaştı. Daha önce 2 maçta da hat-trick yapan golcü futbolcu, Kırmızı-Siyahlı formayla toplamda 16 resmi maça çıkıp 17 gole imza attı.

Umut Kaya 5. golünü attı

Takımın dinamosu kaptan Umut Kaya ise bugünkü maçta gol perdesi açan isim oldu. Maçın henüz 12. dakikasında takımının ilk golünü atan Kaya, bu sezonki 5. golüne ulaşırken, birçok kez de asist yaparak skora kattı da bulundu. Kaya, cezalı olduğu maç dışında tüm karşılaşmalara ilk 11’de çıktı.

Cengiz Ötkün gollerle döndü

Zonguldak Kömürspor ile oynanan maçta sakatlanarak 80. dakikada oyundan çıkan ve Gümüşhanespor ile Sarıyer maçlarında forma giyemeyen Cengiz Ötkün, bugünkü Sancaktepe FK maçında 2 gol birden attı. 52.dakikada sol bek Mehmet Sedef’in yerine oyuna dahil olan yetenekli kanat oyuncusu, 68 ve 84.dakikalarda attığı gollerle skora kattı da bulundu. Cengiz Ötkün, Kırmızı-Siyahlı formayla ligde çıktığı 12 maçta 6.golüne ulaşırken, toplamda 13 maçta 8 gole imza attı.