Şırnak’ta yapılan Kickboks Türkiye Şampiyonası Mili Takım seçme müsabakalarına Çorum Belediyespor Kulübü’nden 2 sporcu, Özel İdare Spor Kulübünden 1 sporcu ve 1 hoca eşliğinde katıldı.

Özel İdare Kick boks antrenörler Sinan Duman ile eşliğinde "Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası’na" giden ve Çorum kafilesinde yer alan Abdulsamed Uğurlu K- 1’de Türkiye 2’incisi, Mehmet Özbolat Full Kontak'ta Türkiye 3’üncüsü ve Ayşegül Önder’de Full Contact ta Türkiye 3’üncüsü oldular.

2021 yılı içerisinde farklı kentlerde düzenlenen Milli Takım seçmelerinin sonuncusu olan Şırnak’taki şampiyonanın ardından Abdulsamet Uğurlu, Ekim Ayında İtalya’da düzenlenecek olan Dünya Kıck-Boks Şampiyonasında, Mehmet Özbolat ve Ayşegül Önder ise Avrupa Kıck-Boks Kupasında Milli Takım forması altında mücadele etme hakkı elde ettiler.

Çorum Kıck-Boks takımı sporcularıyla gurur duyduklarını ifade eden KickBoks İl Temsilcisi, Uluslararası Hakem ve aynı zamanda Merkez Hakem Komite Üyesi Halil İbrahim Bolat, " Şırnak’taki Türkiye Kıck-Boks Şampiyonasına katılarak güzel sonuçların altına imza atan sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçenleri kutlar, tebrik ederim" dedi.