Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı öncülüğünde Türkiye’nin bir çok yerinde yetenekli futbolcuları futbola kazandırmak için çalışmalara başlattı. Kayserispor Futbol Okulu Çorum İl Sorumlusu ise Fatih Atlı oldu.

Kayserispor Futbol Okulu Çorum İl Sorumlusu Fatih Atlı yaptığı açıklamada, “Özellikle 06-15 yaş aralığındaki ve her yaş grubundaki gençlerimizi profesyonel futbola kazandırmak için çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Ayrıca Kreş ve Anaokulu çocuklarına Özel Gruplarımız mevcuttur(4-5 yaş). Kayserispor okullarında eğitim görecek gençlerimizin yılda 4 kere Kayserispor’da seçmelere katılma hakkı vardır. Aynı zamanda diğer Kayserispor okulları ile yılda 3 kez turnuvalar düzenlenecektir. Altyapılarımıza ve gençlerimize önem verdikçe Türk Futbolu daha iyi yerlere gelecektir. Çorum için güzel bir proje olup Çorum merkezdeki çalışmalarımız dışında ilçelerdeki gençlerimize de ulaşacağız. Her okulu her ilçeyi gezip geleceğimizin sahibi gençlerimize ulaşıp onlara uzman kadromuz ile en doğru eğitimi verip en güzel yerlerde olmaları için omuz omuza birlikte çalışacağız” dedi. Atlı, “Gençlerimiz her zaman en iyi yerlerde olmayı hakkediyorlar ve kendilerinden sonraki nesillere örnek olmaları için çalışmalarımıza hiç ara vermeden her zaman pandemi dönemi olsa da olmasa da gerekli izinler ve önlemler alarak devam edeceğiz. İşleyen demir pas tutmaz ve gençlerimizin her yaş grubu bizler için birer hazine değerindeler. Yetenek doğru ellerde anlam kazanır. Gençlerimizin hayalleri bizim hayallerimizdir” ifadelerine yer verdi.

KAYITLAR BAŞLADI

Fatih Atlı, “Takım antrenmanımız, bireysel antrenmanlarımız ve özel kaleci antrenmanlarımıza kayıtlarımız başlamıştır. Kaleci antrenmanları, koordinasyon, beceri ve temel teknik eğitimi sahalarımızda uzman kadromuz eşliğinde başlamıştır. Haydi Çorum’un en değerli ve geleceğin sahibi gençleri birlikte hayallerimize koşmaya devam edelim ve en güzel taktikler ile golleri beraber atalım. Sizleri bekliyoruz ve sosyal medya adresimiz @corumkayserisporfutbolokulu ‘den bizlere ulaşabilirsiniz 7/24 gençlerimiz için hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.