Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Spor Kompleksi ve İmam Hatip kampusu ihalesi iptal edildi.
Çorum Belediyesi Basın Bürosu tarafından yapılan yazılı açıklamada, 10 Ekim 2012 tarihinde saat 14.00'da yapılması planlanan spor kompleksi ve meslek lisesi ihalelerinin, ihale şartnamesindeki teknik bir düzenleme ihtiyacı dolayısıyla iptal edildiği ifade edildi.
Basın Bürosu aracılığı ile yapılan açıklamada, İhale şartnamesinde teknik düzenleme gerçekleştirilmesinden sonra adı geçen projelerin tekrar ihaleye çıkacağı belirtildi.
Çorum Belediyesi Basın Bürosu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Spor kompleksi ve meslek lisesi (İHL) ihale şartnamemiz resmi gazetede ve bir ulusal gazetede yayımlanmak üzere Basın İlan Kurumu'na gönderilmiştir. Çorum Belediyesi olarak sürekli gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda yeni stadyum ve spor kompleksini Çorum'a kazandıracağız. 15.000 seyirci kapasiteli olarak inşa edilecek olan stadyumun yanında kamp eğitim merkezi, seminer salonu, atletizm pisti, spor salonu, tenis kortları, sentetik sahalar yer alacak olup, bu spor kompleksimiz Çorum'un hizmetinde olacağı gibi şehrimizde kamp yapacak tüm takımlarımızın da hizmetine sunulacaktır."