Her iki takımın da hedefi playoff oynamak olduğunu söyleyen Özdemir, “O yüzden zor bir maç bizi bekliyor. Tam bir derbi karşılaşması olacak. Kazanmak için tüm gücümüzü kullanacağız” dedi.

Grubumuz voleybol camiası tarafından ölüm grubu olarak biliniyor diyen Özdemir, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çok güçlü takımlar var. Ziraat Bankası, Halk Bank, Anadolu Voleybol, Çorum Belediye, TVF Lisesi 1. Lig hedefi olan takımlar. Bunların arasından inşallah bizde playoff oynamak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi.

“BAYANLAR BÖLGESEL LİGDE MÜCADELE EDECEK”

Bizi her zaman destekleyen Sungurlu halkımızı bizlere destek vermeye bekliyoruz diyen Özdemir, “Salona iki aşısını yaptıran ve PCR testi yaptıranlar alınacak. Bunu da hatırlatmak istiyorum. İnşallah hedefimize ulaşırız. Bayan takımını bölgesel lige çektik. Bu sezon ilk kez kadınlarda 2. Ligde mücadele edecektik, ancak sponsor desteği bulamadık. Bu sebepten dolayı bayan takımımızı bölgesel ligde oynatacağız. Maalesef 2. Ligden çekilmek zorun da kaldık” ifadelerini kullandı.