Çorum FK Başkanı Fatih Özcan trol hesaplar ile kendisinden hesap soracaklara, “Haddinizi bilin, ayaklarınız yere bassın, kendinizi dev aynasında görmeyin” dedi.

“Olmayan şeyler oluyor istemeden. 2023 hedefiyle bir yola çıktık. Burada ayrılıklar da oluyor. Kırılgan olmamız gerekiyor aslında. Çok hesap kitap yapan bir tarzımda yok. Kafam atarsa tek başıma da giderim 2023 yılına kadar. Hiç kimseye ihtiyacı olmaz Çorum Futbol Kulübü’nün. Hiç kimse merak etmesin" ifadelerini kullandı.

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Birkaç taraftar hesap sorakmış. Sosyal medya hesaplarından yazıyorlar. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını harcadık biz. Onlara da bir hesap verelim. Bakalım kim ne yapmış, ne etmiş. Çok aşırı kırgınlıklarım ve kızgınlıklarım var. Yani haddini bilmeden, ne olduğunu bilmeden, kendini dev aynasında gören 3-5 tane zavallının trol hesaplardan yazdığı yazılar iyice bardağı taşırdı. Onların arkasındaki gücü de biliyorum ancak Sarıyer maçından sonra konuşacağım. Sayın Ahmet Ahlatcı, Belediye Başkanı, TFF ve Spor Toto buralardan gelen paraları toplayın ve çarpı iki yapın ben o kadar para veriyorum kulübe. Lütfen burada biraz herkes sesini kıssın, haddini bilsin, ayakları yere bassın. Ben buraya kızımın rızkını harcarken kimse bana hesap soramaz. Hoca ve futbolcular burada haydi gelin sorun. Bunlar can sıkıcı şeyler. Biraz fazla değer veriyoruz herhalde bazı insanlara. Yani bir açarsam hesabı, kimin ne olduğunu. Oyuncu kadar prim alanları açıklarsam, sokakta yürüyemezler. Herkesin ayağı yere bassın, akıllarını başlarına alsınlar. Son Cephe taraftar grubu hariç. Öyle karnımdan falan konuşmam. Sarıyer maçından sonra konuşurum. Başarısızlık varsa Fatih Özcan’a aittir. Ben bu son maça bayram havasında çıkmayı çok isterdim. Can sıkan bir durum. Ama 3 tane koca koca sponsoru topladığın da bir Fatih Özcan yapmıyorsa lütfen biraz müsaade edin, saygı duyun”