Çorum Özel Sporcular Azim Ve Başarı Gençlik Ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Atlı, Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve Meryem Demir’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fatih Atlı “Ekibimiz ile amacımız eğlence ve stres atmak için yapılan halı saha maçlarına Şampiyonlar Ligi havasını getirerek daha da çekişmeli maçların olması, aynı zamanda sosyal hale getirerek futbol oynamaya ve spor yapmaya bireylerimizi daha teşviklendirmektir. Pasliga Halı Saha Ligin’ de Full HD maç özetleri, fotoğraflar, röportajlar, kişisel istatistikler, panorama, maçın gol düellosu, maçın haber yazısı gibi bir çok hizmetin yanı sıra Türkiye’ de ilk olarak uygulanan Canlı Skor Özelliği ile maçlarını anlık takip edebilecekler. Birlikte Şampiyonlar Ligi Havasını yaşamaya ve şampiyonluk için mücadele etmeye herkesi bekliyoruz.

PASLİGA NEDİR?

Pasliga Türkiye de 30 ilimize aşkın ve yurt dışında Fransa, Avusturya ve Almanya’da hizmet veren, Tompmond Events Firmasının düzenlediği profesyonel ekibi ile standart halı saha maçlarında vermiş olduğu hizmetle oyuncuları Şampiyonlar Ligi havası yaşatan Halı Saha Ligi organizasyonudur. Maçlarda full hd maç özetleri, fotoğraflar, röportajlar, kişisel istatistikler, panaroma, maçın gol düellosu, maçın haber yazısı gibi bir çok hizmetin yanı sıra Türkiye’ de ilk olarak uygulanan Canlı Skor Özelliği ile maçlarınızı anlık takip edebilirsiniz. Katılım(üye olmak) Ücretsizdir. Maçlarda takımlara su ücretsizdir. İl şampiyonaları sezon sonunda Antalya’da düzenlenen Türkiye finallerine katılma hakkı kazanmaktadır. Az ücret çok hizmet mottosu ile sizde takımınızı kurup kendinizi özel hissedebilirsiniz.

KATILIM ŞARTLARI NELER ?

Herhangi bir katılım ücreti veya şartı yoktur. İstediğiniz zaman istediğiniz tarihte katılım sağlayabilirsiniz. Pasliga’da free lig, 1. Ve 2. Lig fikstür usulü ligler yer almaktadır. Maç başı halı saha ücretine ek olarak ücret alınmaktadır. Free Lig’de istediğiniz gün ve saate maç organizasyonu sağlanmaktadır. Maç rezervasyonları için call center ile iletişime geçebilirsiniz.

PASLİGA’YA NASIL ÜYE OLUNUR ?

www.pasliga.com sitesine giriş yaptığınızda yaşamakta olduğunuz İLİ seçin. Ardından sağ üst kısımda üye ol/ giriş yap butonuna tıklayın. Profil bilgilerini EKSİKSİZ girdikten sonra üyelik tamamlanmış olacaktır. Şimdi takım kurmaya hazırsınız.

TAKIM NASIL KURULUR?

Üye olduktan sonra profile girdiğinizde sol alanda TAKIM OLUŞTUR sekmesi ile takım kurulabilir ve Transfer işlemleri ile takımınıza oyuncu ekleyip çıkarabilirsiniz veya call center ile iletişime geçip üye olduğunuzu ve takım ismini belirtip kaptanlığına atanmak istediğinizi bildirebilirsiniz.