İsmail Kakaç İlkokulu, okul sporları artistik jimnastik yarışmasında dört kupa birden alarak yarışmaya damgasını vurdu.

Çorum Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 2 Mart 2019 günü düzenlenen okul sporları artistik jimnastik yarışmalarında İsmail Kakaç İlkokulu kız ve erkek takımlarıyla dört kupa birden aldı.

Birçok okulun katıldığı yarışmada, Yıldız Baştaş’ın antrenörü olduğu İsmail Kakaç İlkokulu öğrencileri 4 kupa birden kazanarak büyük bir başarıya imza attılar.

Yarışmayı bizzat yakından takip eden ve öğrencilere destek olan Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır, yarışmaya katılan tüm okulları ve okullarını temsil eden öğrencileri de tebrik etti.

2023 Eğitim vizyonu çerçevesinde öğrencileri hayata hazırladıklarının altını çizen Özçakır, Dünya ile rekabet edebilecek öğrencileri yetiştirmeyi amaç edindiklerini söyledi.

Öğrencileriyle gururlanan Özçakır “Öğrencilerimize dört yıldır emek veren öğretmenimiz Yıldız BAŞTAŞ’a, okulumuzda kaliteli bir eğitim imkânı sunan ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Halk Eğitim Merkezine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan sayın velilerimize ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Okullarına geldiklerinde arkadaşları tarafından gururla karşılanan öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okunuyordu.

Okul Müdürü Ender Özcan Özçakır’ın yapmış olduğu sürprizle mutlu olan öğrenciler pasta keserek başarılarını kutladılar.