Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrin ortak paydası olan Çorumspor'a yasal zeminde her türlü desteği verdiklerini açıkladı. Daha önce yeni yapılan tesislerle yeni alınan otobüsün Çorum Futbol Kulübüne ihale yoluyla tahsis edildiğini hatırlatan Aşgın, takımın bu sezon maçlarını yeni yapılan stadyumda oynayacağını vurguladı.

ÖDEMELERİNİ HEMEN BAŞLATTIK

Çorum Belediyesi olarak 3 sezondur Çorumspor'a BELTAŞ A.Ş. üzerinden sponsorluk desteği verdiklerini ifade eden Başkan Aşgın, yeni sezon öncesi anlaşmanın yapılarak ödemelerin başlatıldığını söyledi. 2020-2021 sezonu için Çorumspor'a KDV dahil 1 milyon 750 bin TL sponsorluk desteği vereceklerini belirten Aşgın, Kulüp Başkanı Fatih Özcan'ın talebi doğrultusunda ödemeleri başlatarak ilk iki taksitini gününden önce ödediklerini dile getirdi.

SAMİMİYETİMİZİ ORTAYA KOYDUK

Geçmiş dönemde yapılan sponsorluk anlaşmalarının ödemelerinin sezon sonunda gerçekleştiğini, kendi dönemlerinde ise kulübe destek olmak amacıyla ödemelerin sezon içerisinde yapıldığını anımsatan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Çorumspor'la ilgili olarak samimiyetimizi ortaya koyduk" dedi. Aşgın, Çorum Belediyesi olarak şehrin kulübü Çorumspor'a sahip çıktıklarını, özellikle işadamlarından da destek olmalarını beklediklerini bildirdi.