Pazar günü Kahramanmaraşspor ile oynanan maçta oyuna sonradan dahil olan Çorumlu futbolcu Osman Bodur, meslektaşı Umut Kaya’nın bileğine adeta futbol hayatını bitirmeye yönelik bir harekette bulundu.

Uzatma dakikalarında 20 numaralı Erdem Koçal, hakemin gözü önünde topu sürükleyen Umut Kaya’ya uçan tekme atmasına rağmen karşılaşmanın hakemi Burak Güner, faulü Kahramanmaraşspor lehine verdi. Acı içerisinde yerde kıvranan kaptan Umut Kaya’yı önce Erdem Koçal yakasından tutup sertçe yerden kaldırmaya çalışırken, Çorumlu futbolcu Osman Bodur ise uzaklardan gelerek göze göre-göre ayak bileğine bastı! Aynı olayın içerisinde Kadir Kaan Özdemir ise Sinan Kurumuş’a tekme attı.

Maç sonrası hem Osman Bodur'a hem de Mert Ilıman Çorumlu taraftarlar tepki gösterirken, gürüntüden haberi olmayan Başkan Fatih Özcan, bu iki futbolcunun daha önce Kırmızı-Siyahlı formayı giydiğini ve taraftarlardan eleştirmeyi bırakarak, galibiyet sevincini yaşamasını istedi. Daha sonra maçın özetinde Osman Bodur’un bilerek Umut Kaya’nın bileğine bastığı pozisyonu izleyen Başkan Özcan, “Bir önceki tweetimi akşam saatlerinde aldığım bir video sebebiyle kaldırıyorum. İzlerken ciğerim yandı… Eğer azıcık hakkım varsa, hakkımı helal etmiyorum!” dedi. 

Kaynak: Corumsporluyuz