Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken ve yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Çorum Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Bahri Kaya dünkü antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

3 haftadır sürdürdükleri yeni sezon hazırlıklarının üçüncü etabını yarın yapacakları antrenmanla tamamlayacaklarını ve 3 günlük iznin ardından 1 Eylül Salı günü Bolu kampına başlayacaklarını ifade eden Teknik Direktör Bahri Kaya, “Yaklaşık 3 haftadır yeni sezon hazırlıklarımızı kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Çok faydalı bir dönem geçiriyoruz. Çok şükür sakatımız yok, başka bir olumsuzluk da yaşamadık. Bu yüzden mutlu ve memnunum” diye konuştu.

Çorum Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Bahri Kaya açıklamalarını şöyle sürdürdü;

SAĞ BEK TRANSFERİNİ ASKIYA ALDIK

"Kadromuzu büyük ölçüde şekillendirdik. Yedi transfer açıkladık. Bugün sekizincisi açıklanabilir. Cengiz cezası nedeniyle ilk iki maçta yer alamayacak. Bu yüzden kanat transferini bir an önce yapmak istiyoruz. Sağ bek transferini ise beklemeye aldık. Takım içerisinden bir oyuncu ile çözmeyi planlıyoruz.

YENİ STATTA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Stadı yapan firma henüz devretmediği için burada antrenman yapamıyoruz. Bu yüzden bugünkü antrenmanı da eski stadımızda yapmak zorunda kaldık. Bolu kampı sonrası lig başlayana kadar mümkün olduğunca yeni statta çok sayıda antrenman yapmak istiyoruz”

Kaynak: Corumsporluyuz.net