Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Çorum FK’da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz sezonu TFF 1.Lig takımlarından Boluspor’da tamamlayan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhsin Yıldırım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 

MUHSİN YILDIRIM KİMDİR?

Çorum Futbol Kulübü’nün Boluspor’dan transferi orta saha oyuncusu Muhsin Yıldırım kimdir ve kariyeri boyunca neler yapmıştır?

Muhsin Yıldırım, 1994 Muş doğumludur. Futbola 2006 yılında Muşovasıspor’da başlayan Yıldırım, daha sonra amatör olarak Sungu Belediyespor ve İstanbul Gençlerbirliği forması giydikten sonra 2011 yılında transfer olduğu Süper Lig ekibi Kaşımpaşa ile 2013 yılında profesyonel sözleşme imzaladı.

Sağ bek ve önlibero mevkilerinde görev yapan yetenekli oyuncu, daha sonra sırasıyla; Maltepespor, Payas Belediyespor, İstanbulspor, Samsunspor ve son olarak Boluspor forması giydi. Muhsin Yıldırım, geçtiğimiz sezonun ilk devresinde Samsunspor formasıyla 6 lig maçına çıkarken, ikinci yarıda ise Boluspor formasıyla 11 lig maçına çıkıp, 2 kez de sarı kart gördü.

MUHSİN YILDIRIM’IN KARİYERİ:

Süper Lig: 1 maç

TFF 1.Lig: 74 maç 6 gol

TFF 2.Lig: 61 maç 3 gol

TFF 3. Lig: 23 maç 1 gol