İlk hafta Manisa FK’ya evinde farklı yenilen Çorum FK, 2. Haftayı bay geçmişti. Oldukça çalkaltılı geçen günlerin ardından Kocaeli deplasmanına giden Çorum FK, galibiyet hedeflediği rakibi karşısında ilkyarıda iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen, gol yollarında yetersiz kaldı.

İkinci yarıda ise rakibine teslim olan Çorum FK, 3-0’lık yenilgi ile sahadan ayrılmak zorunda kaldı.

Çorum FK, bu yenilgi ile birlikte henüz 3. Haftada liderin 9 puan gerisine düşerken, taraftarlarına da büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yaşattı.

Güçlü rakibi karşısında maça iyi başlayan Çorum FK, 5. Dakikada Mikail ile mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.

12. dakikada da yine gelişen önemli bir pozisyonu da Onur ile değerlendiremeyen Çorum FK, ilerleyen dakikalarda da önemli fırsatları değerlendiremedi.

36. dakikada ise Çorum FK gole çok yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta uzak kale direğine doğru koşu yapan Salih Zafer’in kafa vuruşunda top sol kale direğinin içinden döndü. Kocaelispor savunması dönen topu güçlükle uzaklaştırdı

42. dakikada ise, sol kanattan Kerem’in yaptığı ortada Kıvanç’ın kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

İlkyarı golsüz sona ererken, ikinci yarıya ev sahibi ekip iyi başladı.

Kocaelispor 49. dakikada Yiğitali’nin nefis golü ile öne geçti. Ceza sahası dışından topla buluşan Yiğitali mükemmel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu: 1-0

54. dakikada Kocaelispor’da Dilaver serbest vuruşu kullandı. Muhammed’in kafa vuruşunda top ağları buldu ancak ağlara giden top ofsayt gerekçesi geçerli sayılmadı.

Çorum FK, beraberlik golü için rakip kalede pozisyon üretmeye çalışırken, 83. Dakikada tüm umutlarını tüketti.

Bu dakikada Kocaelispor Mesut Özdemir’in attığı golle durumu 2-0 yaptı.

Bu golden sonra adeta dağılan Çorum FK, 90+3. dakikada kalesinde bir gol daha gördü. Kocaelispor’un 3. Golü Cerem’den geldi.