Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, kulüpte bir kaos ortamının olmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Çorum Futbol Kulübü’nün Cuma günü yaptığı çift kale maçının ardından Başkan Fatih Özcan, teknik direktör Bahri Kaya’dan rapor istedi. Kaya’nın raporu doğrultusunda futbolculardan Mert Ilıman, Osman Bodur, Batuhan Demirel ve Yakup Alkan’dan kendilerine kulüp bulmaları istenirken, kaleci Onur Tekin de süresiz kadro dışı bırakıldı. Bu gelişmelerin ardından Mert Ilıman’dan boşalan sol beke eski Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Sedef transfer edildi. 

KESİNLİKLE BİR KAOS ORTAMI YOK

Tüm bu yaşananlardan sonra kamuoyunda, kulüpte sanki bir kaos yaşanıyormuş gibi bir hava estirildiğini belirten Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, “Kesinlikle bir kaos ortamı yok. Taraftarlarımız rahat olsunlar. Tüm bu yaşananlar teknik heyetimizin raporu doğrultusunda gerçekleşti. Şu anda her şey yolunda. Antrenmanlarımız neşe içerisinde devam ediyor. Sol bek transferini hemen yaptık. Forvet transferi ile ilgili de görüşmeler devam ediyor. En kısa sürede, herkesin kabul edeceği bir golcüyü kadromuza katacağız. Diğer transferler için henüz zamanımız var, biraz bekleyeceğiz. Bizim için acil olan golcü transferi. Onu da en kısa sürede yapacağız” diye konuştu.

KİMSEYİ ÇORUMSPOR’UN ÜZERİNE ÇIKARMAYIN!
Başkan Fatih Özcan, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise Çorumspor’un her şeyin üzerinde olduğuna dikkat çekerek, “Şu an konuşma zamanı değil, çalışma ve iş yapma zamanı! Lütfen kimseyi ama kimseyi (ben dahil) Çorumspor’un üzerine çıkarmayın! En kısa sürede sizlere gerekli açıklamayı yapmak üzere karşınızda olacağım. Tüm Çorumspor sevdalılarına saygı ve sevgilerimle” dedi.

Kaynak: Corumsporluyuz.net