Çorum Futbol Kulübü ligin 7. haftasında sahasında yenilgisiz lider Sivas Belediyespor'u konuk etti. Saat 19'da başlayan maçta taraftar desteğini arkasına alan kırmızı-siyahlılar karşılaşmaya daha iyi başlayan taraftı.

16’ıncı dakikada kalesinde golü gören kırmızı-siyahlılar golden sonra topa daha çok hakim oldu ancak pozisyonları tamamlama aşamasında başarılı olamayınca karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Konuk ekibin attığı golden sonra sürekli oyunu soğutma çabaları hem kırmızı-siyahlı oyunculardan hem de taraftardan büyük tepki topladı. Her fırsatta kendini yere atan oyunculardan dolayı ilk yarıda maç uzun süre durdu.

1-0 geriye düştükten sonra bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyen Çorum FK. ilk yarının son dakikasında da kalesinde ciddi bir gol tehlikesi yaşadı. Yücelin ceza sahasına girer girmez attığı şut uzak direğin dibinden auta gitti

21nci yarı ilk yarıya göre daha iyi başlayan Çorum FK, istediği baskıyı kursa da atak sonuçlandırmada bu devre de sorunlar yaşadı. Batuhan ile bulduğu ciddi gol şansını değerlendiremeyen Kırmızı-Siyahlılar daha sonra rakip kaleti yoklasa da başarılı olamadı.

İlk yarı da olduğu gibi 2’inci yarıda da konuk takım oyuncuları oyunu soğutmak için ciddi çaba gösterdi. Saha da oyuncuların stada da taraftarların büyük tepkisi toplayan bu hareket sonunda iki Çorum FK taraftarı sahaya girerek Sivas Belediyesporlu futbolculara tepki gösterdi. Güvenlik güçlerinin araya girmesi ile sorun yaşanmazken tribünlerde tansiyon düşmedi. Büyüye olaylara Çevik Kuvvet müdahale etti.

Karşılaşmanın son dakikalarında Çorum FK tribünleri Teknik direktörü Ahmet Yıldırım’ı aleyhinde tezahürat yaparak istifasını istedi. Böylelikle kırmızı- siyahtılar hem rakibin sürekli süre harcama çabasından dolayı hem hakemin kötü yönetiminden hem "oynanamayan* hem "yönetilemeyen" maçı 2-0 kaybetti

Hakemler: Batuhan Kolak, Emin Barlas, Abdülhamit Söyler

Çorum FK: Haşan Akınay, Salih Zafer Kurşunlu, Serkan Yavuz. Abdülhamit Yıldız, İsmet Benli. Batuhan Er(6Y Çıktı). Murat Yıldırım. Muhsin Yıldırım (73'Çıktı), Mikail Albayrak(46* Çıktı). Mehmet Gürkan Öztürk (83'Çıktı), Halil İbrahim Sönmez

Yedekler: Erdi Yokuşlu. Mertcan Aşçı. Emre Öztürk. Sefa Akın Başıbüyük, Haşan Küçcük(73’ Girdi). Kerem Pala (83' Girdi), Atakan Akkaynak(6î Girdi). Umut Kaya. Sabrican Vural, Burak Çalık (46' Girdi) Sivas Belediyespor: Taha Demirtaş, Gökhan Çetinus, Uğur Bulut, Eşref Korkmazoğlu. Enes Yılmaz, Yasin Elmas, Alpay Koçaklı (64* Çıktı). Ozan Kılıçoğlu (86' Çıktı), Yücel Candemir (86'Çıktı). Barış Sağır, Timur Kosovalı (35' Çıktı)

Yedekler: Ahmet Doğan, Samet AcarfSS1 Girdi), Hakan Can Çimen. Mustafa Aydın (86' Girdi), Çağrı Tekin, llhami Nas, Abdullah Topkara. Oğuzhan Bozkurt(64'Girdi). Sinan Özkan 

Goller: 19' Alpay Koçaklı - 53' Sinan Özkan (Sivas Belediyespor)

Sarı Kartlar: İbrahim Sönmez. Gürkan Öztürk (Çorum FK)

Ozan Kılıçoğlu Gökhan Çetinus (Sivas Belediyespor)