Çorum Futbol Kulübü yeni sezonun ilk transferlerini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezon grubumuzda yer alan Uşakspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Seçkin Getbay ve golcü futbolcu Mehmet Gürkan Öztürk ile 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. 

MEHMET GÜRKAN ÖZTÜRK KİMDİR?

Çorum Futbol Kulübü’nün Uşakspor’dan transferi santrafor Mehmet Gürkan Öztürk kimdir ve kariyeri boyunca neler yapmıştır? Mehmet Gürkan Öztürk, 1989 Ayancık/Sinop doğumludur. Futbola 2002 yılında Sinop ilinin amatör küme takımlarından Ayancıkspor’da başlayan Öztürk, Atınova ve İstanbulspor’da amatör olarak forma giydikten sonra 2007 yılında İstanbulspor ile profesyonel sözleşme imzaladı. 32 yaşındaki golcü futbolcu daha sonra sırasıyla; Küçükçekmecespor, Gümüşhanespor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Aydınspor 1923, Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor, Kartalspor, Körfez Spor Kulübü, Niğde Anadolu FK, Bandırmaspor, Zonguldak Kömürspor ve son olarak Uşakspor forması giydi. 

Mehmet Gürkan Öztürk, geçen sezon Uşakspor formasıyla 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 34 resmi maça çıkarken ligde 16 gol atıp 5 asist yaptı.

SEÇKİN GETBAY KİMDİR?

Çorum Futbol Kulübü’nün Uşakspor’dan transferi orta saha oyuncusu Seçkin Getbay kimdir ve kariyeri boyunca neler yapmıştır? Seçkin Getbay, 1989 Altındağ/Ankara doğumludur. Futbola 2000 yılında Ankara ilinin amatör küme takımlarından Ziraat Bankasıspor’da başlayan Getbay, daha sonra transfer olduğu Gençlerbirliği’nde 2005 yılına kadar amatör olarak forma giydi. 2006 yılında Başkent temsilcisi Hacettepespor ile profesyonel futbol hayatına ilk adımını atan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha sonra sırasıyla; Gençlerbirliği, Fethiyespor, Giresunspor, Ünyespor, Yeni Malatyaspor, Gaziosmanpaşaspor, Aydınspor 1923, Göztepe, Sarıyer, Niğde Anadolu FK, Ankara Keçiörengücü ve son olarak Uşakspor forması giydi. Seçkin Getbay, geçen sezon Uşakspor formasıyla 1’i Türkiye Kupası olmak üzere 33 resmi maça çıkarken, ligde 9 gol atıp, 3 asist yapıp, 11 kez de sarı kart gördü.