2'Lig Kırmızı Grup 3'üncü hafta maçında Çorum Futbol Kulübü evinde Sakaryaspor'u konuk etti.

İki takımında karşılıklı ataklar geliştirdiği maçın 34’üncü dakikasında Salih Zafer Kurşunlu, Sakaryaspor'dan Serkan'a yaptığı faul sonrasında direk kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu kararın ardından Hakeme tepkiler her pozisyondan sonra artarak devam etti. Gergin geçen maçın uzatma dakikalarında tansiyon bir kez daha yükseldi ve Çorum FK yedek kulübesinde Seçkin Getbay kırmızı kart görmekten kurtulamadı.

Yıldırım: 10 Kişi Kalmasak Daha Farklı Olabilirdi
Çorum FK Teknik direktörü Ahmet Yıldırım maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yıldırım: oyun başında topa sahip olan pas yapan takım görüntüsünde idik, içerde kazanmamız gerekiyordu ancak 10 kişi tamamladığımız bir maç oldu. Berabere bitti ancak 11'e 11 oynasaydık daha farklı olabilirdi. Ben takımından memnunum. Bundan sonrasında çıkacağız aslanlar gibi mücadele edeceğiz.
Serkan Yavuz: Bütün taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Oyundan ziyade hakeme söylemek isterim kırmızı kart kararı ağır oldu. Adil yönetim istiyoruz dedi.
Sabrican Vural: Bizi zor maçta yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz. Kırmızı kart kararı çok ağır oldu. Rakibime dokunmadı bile.

Editör: TE Bilişim