Misli.com 2.Lig Beyaz Grup 22.hafta maçında evinde Kocaelispor ile karşılaşan Çorum Futbol Kulübü, penaltıdan yediği tek golle sahadan puansız ayrıldı.

Maçın ilk yarısına konuk ekip daha etkili başladı. İlk dakikalarda önde baskı kuran Kocaelispor, yeni transfer Abdulhamit Yıldız’ın hatasının ardından kaleci Hasan Hüseyin’in hareketi sonrası penaltı kazandı. 13.dakikada topun başına geçen Tahir Babaoğlu takımı 1-0 öne geçirirken, ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Kırmızı-Siyahlılar oldu. Bir ara Kocaelispor kalesini ablukaya alan Çorum FK, birçok net pozisyondan yararlanamadı. Maçın sonlarına doğru iyice risk alan temsilcimiz, zaman zaman savunmada büyük boşluklar verirken, kaleci Hasan Hüseyin Akınay kalesini gole kapattı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma Kocaelispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Bu mağlubiyetle 26 puanda kalan Çorum Futbol Kulübü 11. sıraya düşerken, konuk ekip Kocaelispor aldığı 3 puanla puanını 38'e çıkararak 3. sıraya yükseldi.