Çorum Belediyesi, şehirde sporun önünü açacak olan önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.
Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan belediyespor tesislerinin inşaat çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi’nin 2009 yılından beri yaptığı çalışmalarla şehrin bambaşka bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Göreve geldikleri günden beri altyapı çalışmaları, park ve yeşil alan çalışmaları, temizlik çalışmaları, kültür ve gençlik merkezleri, spora yönelik yaptıkları yatırımlar ve diğer çalışmalarla Çorum’u örnek alınan bir şehir haline getirdiklerini dile getiren Başkan Külcü, seçim öncesi söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirmek için çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirdiklerini söyledi.
Seçim vaatlerinden birisinin de Çorum Belediyespor için yapacakları spor tesisi olduğunu hatırlatan Başkan Külcü, “Belediyespor içerisinde başta futbol olmak üzere çok sayıda branşta binlerce sporcumuz yer alıyor. Gençlerimizin ve sporcularımızın daha iyi şartlarda antrenman yapabileceği modern bir spor tesisini şehrimize kazandırmak için ihalemizi yapmıştık. İhaleyi alan firma çalışmalarına başladı. İnşallah Belediyespor Tesisleri tamamlandığında şehrimize önemli bir tesis daha kazandırmış olacağız. Kapalı spor alanları yanında açık antrenman sahaları, sosyal donatılar ve çeşitli sportif aktivitelerin yapılabileceği alanların da yer alacağı Belediyespor Tesisleri şimdiden şehrimize ve spor camiasına hayırlı olsun” dedi.