Çorum Belediyespor, 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vereceği yeni sezon hazırlıklarına yarından itibaren başlıyor.
2016-2017 sezonunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan kırmızı-siyahlılar, sezonun ilk çalışmasını yarın saat 18.00’de yapacak.
Genel Kaptan Yetkin Özbey, takımın yarın saat 15.00’te tesislerde toplanacağını ve ilk antrenmanı da saat 18.00’de Ulukavak Nazmi Avluca Sahası’nda yapacaklarını bildirdi. Dış transferde Tuzlaspor’dan kaleci Burak Onur, Çanakkale Dardanelspor’dan sağ bek Ufuk Aslan, Tire 1922’den stoper Ahmet Köseoğlu, Kartalspor’dan eski Çorumsporlu stoper Abdullah Karmil, Gölbaşıspor’dan eski futbolcumuz sol bek Yakup Kayış, geçtiğimiz sezonu Sivas Belediyespor’da tamamlayan Sivassporlu orta saha oyuncusu Aykut Emre Yakut, Ankara Demirspor’dan orta saha oyuncusu Bilal Özkan, 1461 Trabzonspor’dan orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç, Etimesgut Belediyespor’dan sol açık oyuncusu Erkut Başkaya, Tarsus İdman Yurdu’ndan forvet arkası Ferhat Duman, Batman Petrolspor’dan sol açık oyuncusu Sebahattin Usta, Gölcükspor’dan sağ açık ve forvet Yeldar Yamaç, Y. Malatyaspor’dan golcü futbolcu Yakup Alkan ve İskenderunspor’dan golcü Burak Gündoğdu ile sözleşme imzaladıklarını dile getiren Özbey, iç transferde ise sağ bek Tahir, orta saha oyuncusu Çağrı, stoper İmam Almas’ın yanı sıra genç kaleciler Onur ve Mehmet Ege ile anlaşma sağladıklarını açıkladı.
Özbey, takıma katkı sağlayacağına inandıkları isimlerle gerekli gördükleri mevkilere transfer görüşmelerinin devam ettiğini söyledi. Özbey, 1 kaleci ile sol bek ve sağ öne transfer yapmayı düşündüklerini ve belirledikleri isimlerle de görüşme halinde olduklarını kaydetti. Bununla birlikte Altyapı sorumlusu Sinan Özdilli ile yaptıkları görüşmeler sonrasında 4-5 isimin de takımla birlikte antrenmana çıkacaklarını ifade eden Yetkin Özbey, denemeye alacakları bazı gurbetçi isimlerin de olacağını sözlerine ekledi.