Votorantim Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan, Çimentospor Kulübü Başkanlığı görevini bırakmaya hazırlanıyor.
Çimentospor Genel Kaptanı Ahmet Aylar, 2. Başkan Zafer Serin, Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Ağbal ve Seyfi Ergün, Votorantim Çorum Çimento Fabrikası Genel Müdürü Murat Çağlayan’ı ziyaret ederek, görev süresi içerisinde kulübe verdiği katkı ve destekten dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaret sırasında konuşan Çimentospor Genel Kaptanı Ahmet Aylar; Çimentospor’a gerek maddi gerekse manevi yönden büyük destekler veren Murat Çağlayan'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Aylar, özellikle geçtiğimiz yıl yaşanan kriz sürecinde verdiği destekle kulübü ayakta tutan Başkan Çağlayan’a teşekkür ederek ‘Kendisine, bugüne kadar ki göstermiş olduğu samimiyet ve ilgiden dolayı Çimentospor kulübü adına şükranlarımızı sunuyoruz.
Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar diliyor ve bugüne kadar Çimentospor Kulübüne ve Çorum sporuna verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz’ dedi.
Ziyaretin sonunda Çimentospor anısına özel olarak hazırlattırılan formayı Murat Çağlayan'a hediye eden Yönetim kurulu üyeleri, kulübün çok daha büyük başarılara imza atacağını, Çorum'da amatör futbola önderlik yapmaya devam edeceklerini bildirdiler.