Atılan imzalar ile proje hayata geçti. Gençlik Mimar Sinan Spor Kulübü Derneği yetkilisi Hamit Gökgöz ve İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak tarafından imzalanan protokol ile ilimizde ikamet eden 200 (adet) genç, jimnastik, futbol, futsal konularında spor eğitimi, 100 kişilik gurup ta dijital bağımlılık ve öz şefkatli farkındalık konularında seminer çalışmasına katılacaklar.

Protokol imza töreninde konuşan Dernek yetkilisi Hamit Gökgöz; “Gençlik Mimar Sinan Spor Kulübü Derneği olarak çeşitli branşlarda gençlerimizi kötü alışkanlıklar ve arkadaşlıklardan kurtarmak için zaten yıllardır gayret göstermekteyiz. Bu proje ile daha geniş kitlelere ulaşabilecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Dernek çalışmalarımızda ve projemizin desteklenmesi noktasında yardımını esirgemeyen başta valimiz Sayın Mustafa çiftçi olmak üzere, milletvekillerimize, belediye başkanımıza resmi ve sivil kurumlarına ve Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Mustafa Bayrak ve personellerine de bu vesile ile teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İl Sivil Toplum ve İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ise: “ Müdürlük olarak topluma fayda için uğraşan tüm kişi ve kuruluşlarımızın daima yanında ve destekçisi olmak için azami gayret sarf ediyoruz. İlimizde böyle bir projenin yürütülecek olmasından da son derece memnunuz” ifadelerine yer verdi.