Ligde henüz 1 galibiyeti bulunan Çorum Belediyespor yarın Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda karşılaşacağı Yimpaş Yozgatspor’u yenerek ikinci galibiyetine imza atmak istiyor.
Çorum Belediyespor, oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 4 puanla Spor Toto 3. Lig 3. grupta 12. Sırada yer alırken, konuk Yimpaş Yozgatspor ise ligde 2 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 7 puanla 10. sırada yer alıyor.
Ligde son üç karşılaşmada galibiyet yüzü görmeyen Belediyespor’da bu maçta hedef mutlak 3 puan. Yozgatspor maçı ile özledikleri 3 puana kavuşmak istediklerini belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ “Bu maçı kazanarak son haftalarda yüzünü güldüremediğimiz taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz “ dedi.
Haydar dışında oynamayacak durumda sakat oyuncusu bulunmayan Belediyespor’da kart cezalısı oyuncuda bulunmuyor.
Çorum Belediyespor ile Yimpaş Yozgatspor arasındaki karşılaşma yarın saat 15.00’te Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşmada Kayseri bölgesi hakemlerinden Ömer Murat Ülger düdük çalacak. Ülger’e bu maçta yardımcı hakem olarak Nevşehir bölgesinde Muammer Uçar ve Emrah Altınsoy yardım edecek. Maçın dördüncü hakemi olarak Sivas bölgesinden Yakup Bakır görev yapacak.
Belediyespor’un Yimpaş Yozgatspor önüne şu onbir ile çıkması bekleniliyor: Emrah, İbrahim Etem, Yiğitcan, İsmail, Volkan, Halil İbrahim, Eray, Oğuzhan Saraçoğlu, Mehmet Keleş, Ender ve Kaan.