Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Çorumspor, 6. hafta maçında konuk olduğu Belediye Vanspor karşısında öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybedip son sırada kaldı.
Bugün, Van Atatürk Stadı’nda oynanan maçta evsahibi Belediye Vanspor oyunun kontrolünü elinde tutmasına rağmen ilk gol Çorumspor’dan geldi. 20. dakikada orta alandan gelişen Çorumspor atağında, Gökhan Aksoy’un pasında Yasin Özkarslı kaleci Muammer il karşı karşıya kaldı ve güzel bir plaseyle topu Belediye Vanspor’un ağlarına bırakarak takımını 1-0 öne geçirdi.
30. dakikada Belediye Vanspor atağını Çorumsporlu Yasin Tüzün faulle kesti. Ceza alanı sol çaprazı yakınında kullanılan serbest vuruşta, Emrah Şahin topu üst direğe çarparak auta çıktı.
İkinci yarıya hızla başlayan Belediye Vanspor, Kıvanç Salihoğlu ile rakip kaleye yüklendi. 50. dakikada savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Kıvanç Salihoğlu’nun vuruşunda skora denge geldi: 1-1.
73. dakika da Belediye Vanspor atağında ceza sahası dışından Emrah Şahin güzel bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlarla buluşturarak takımını öne geçiren gölü attı: 2-1.
 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Belediye Vanspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçtan sonra Çorumspor puansız olarak son sırada kalırken, 3. galibiyetini alan Belediye Vanspor puanını 9’a yükseltti.