Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciliği tarafından kamu kurumları çalışanları arasında bu yıl 8.sini düzenlenen halı saha turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın yaptığı açıklamada, “Turnuvamız Birincisi Çorum Kapalı Cezaevi, Turnuvamız İkincisi Emin Kırtasiye, Turnuvamız Üçüncüsü Değişim Etüd olmuştur.

19 Ekim de başladığımız ve 12 takımın yarıştığı Turnuvamız birlik ve beraberlik içerisinde amacına uygun olarak tamamlanmıştır. Katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı da kutluyorum. Bu sene turnuvamıza “BARIŞ PINARI” adını verdik. Türkiye Kamu-Sen bütün varlığıyla ve dualarıyla şeksiz, şüphesiz, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğin yanındadır. Yüce Rabbimiz'den dileğimiz, hiçbir Mehmetçiğimizin burnu dahi kanamadan, ayaklarına taş değmeden dönmeleridir. Rabbim Türk askerini daima muzaffer kılsın. Allah muvaffak eylesin. " Operasyon devam ederken, şehit olan askerlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” dedi.

Aydın, “Bütün futbolsever arkadaşlarımız ile önümüzdeki yıllarda bulaşmak dileğiyle.. Allah'a emanet olun. Turnuvamızın takibini yapan, Teknik Komite Başkanımız, sendikamızın da eğitim ve sosyal işlerden sorumlu Başkan Yardımcımız Sinan Mol'e, Komite Üyemiz Vahit Kolcu'ya, Komite üyemiz Ali Erol'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyor,kutluyorum. Aynı zamanda turnuvamıza başladığımız günden beri fedakarlıklarla maçlarımızı idare eden Hakem Hakan Önder öğretmenimize de yönetim kurulum adına, futbolseverler imiz adına teşekkür ediyorum. Turnuvamızın amacına ulaşması, devamının sağlanması yönünde bizleri motive etmektedir. Geri dönüşler bizleri mutlu etmektedir” açıklamalarında bulundu.