Tecrübeli teknik adam Başkan Fatih Özcan’a iç transferde kalacak ve gidecek futbolcuları belirten raporu ve dış transferde bütçeye uygun eksik bölgelerle ilgili önerdiği isimlerden oluşan bir listeyi de verdi. Başkan Fatih Özcan ve Teknik Direktör Bahri Kaya dün Çorum’da bir araya geldiler. Gece geç saatlere kadar süren görüşmeler sonunda daha önce varılan anlaşmanın detayları belirlendi ve üç yıllık anlaşma sağlandı. Bu anlaşmanın ardından Teknik Direktör Bahri Kaya yeni sezon için mevcut kadroda kalacak ve gidecek futbolcularla ilgili raporunu ayrıca yeni sezon için kadrosuna katmak istediği futbolculardan oluşan listeyi sundu. Başkan Özcan, Üç yıllık proje doğrultusunda daha önce anlaştıkları Bahri Kaya’yı bu projenin başına geçirmekten dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi. Başkan Özcan, Federasyon’un açıklayacağı kararın ardından Bahri Kaya ile Çorum’da bir imza töreni düzenleyeceklerini ve sezon planlaması, çalışmaları ve üç yıllık proje hakkında kamuoyuna detaylı bilgi vereceklerini belirtti.

ÖNCELİĞİMİZ İÇ TRANSFER
Başkan Fatih Özcan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

"Bahri Kaya’nın anlaşmanın ardından hazırladığı iki raporu kendilerini sunduğunu belirten Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, “Yeni sezonda kadroda kalmasını ve ayrılmasını istediği futbolcularla ilgili bir rapor verdi. Federasyon kararı açıkladıktan sonra hemen bu liste doğrultusunda öncelikli olarak iç transferde anlaşacağımız isimlerle masaya oturacağız.

DIŞ TRANSFER İÇİN ALTERNATİFLİ BİR LİSTE VERDİ
Bahri hocam ayrıca yeni sezonda kadromuza katmak istediği dış transferdeki isimlerle ilgili raporunu da verdi. Bu isimler hem bütçe olarak hemde geleceğe yönelik takımın ihtiyaçlarına göre belirlenmiş bir liste. Listede üç dört alternatif isimler bulunuyor. İç transferin ardından dış transfere yönelip yeni sezon kadromuzu oluşturmaya başlayacağız.

SPORTİF DİREKTÖR TEKNİK EKİBİN İÇİNDE OLACAK
Sportif Direktörlük görevi farklı algılanıyor. Bu sezon teknik ekibin başındaki isim olarak Bahri Kaya hocam tek yetkili olacak. Türkiye’de anlaşıldığı gibi Sportif Direktör Teknik Direktörün üzerinde olmayacak onunla birlikte çalışacak ekibin içinde yer alacak.

KESİNLİKLE ŞAMPİYON OLACAĞIZ DEMİYORUZ
Daha öncede açıkladığım gibi biz üç yıllık bir proje ile yola çıkıyoruz. İlk yılımızda kesinlikle şampiyonluk için oynuyoruz gibi bir hedemiz yok. Zaten zor durumdaki Türk futbolu pandeminin ardından mecburen yeniden bir yapılanlamaya gitmek zorunda. Kendi üretmek yetiştirmek zorunda olan bir kulüp olmak istiyoruz. Bahri Kaya hocam gerek altyapı gerekse üstyapının yeniden yapılanması için her türlü yetkiye sahip ve çalışmalarını bu konuda da sürdürüyor.

ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM
Son olarak ta böyle kirli bir dünyada böylesine temiz ve işinin aşığı bir insan ile çalışmaktan ve onunla üç yıllık proje için yeniden anlaşmaktan dolayı çok mutluyum. Gerçekten ilk görüşmemizde tanıştığım Bahri Kaya hocam tecrübesi, duruşu, bilgisi ve davranışları ile bu camiada örnek gösterilen bir insan. Çorum FK olarak böyle bir hoca ile çalışmaktan dolayı son derece mutluyum ve gururluyum”