Başkan Aşgın, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile tüm Çorumlular olarak gurur duyuyoruz. Çorum Valimiz, milletvekillerimiz ve tüm AK Parti teşkilatlarımızla birlikte hemşehrilerimize hizmetkâr olmaya, Çorum için Aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

‘Sayın Cumhurbaşkanımızla görüşmemiz ilk düğümü çözdü’

Gençlik ve Spor Bakanlığında yeni stadyumun bakanlığa devri konusunda düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile stadyum konusunda yaptıkları görüşmenin ilk düğümü çözdüğünü söyledi.

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında söz alarak stadyum ve spor salonu konusunda yaşadıkları sorunları izah ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da konuyla yakından ilgilenerek sorunun çözümü hususunda hemen talimat verdiğini belirten Başkan Aşgın, "Sayın Cumhurbaşkanımıza stadyum ve spor salonu meselesini detaylı bir şekilde izah etmiştim. Kendileri konuyla yakından ilgilendi. “Başkanın sırtından bu yükü alın” diye talimat verdi. Sayın Cumhurbaşkanımızla olan bu görüşmemiz ilk düğümü çözdü ve süreç bu şeklide başlamış oldu ve şimdi de devir işlemlerimizi gerçekleştirdik. Çorum’umuza hayırlı olsun.” dedi.