Estetik Sanat ve Dans Merkezi’nde 4-10 yaş aralığı Artistik Jimnastik Kulübü açıldı.
Kırıkkale Üniversitesi BESYO Spor Yöneticisi, Artistik Jimnastik Antrenörü Gözde Çifçi, Estetik Sanat ve Dans Merkezi’nde 4-10 yaş aralığına eğitim vereceğini ve artistik jimnastiğin çocukların fiziksel ve sosyal gelişimleri açısından oldukça faydalı bir branş olduğunu dile getirirken, faydalarından kısaca şöyle bahsetti;
“Artistik jimnastik; hem kız, hem de erkeklere hitap eden olimpik bir branştır. Artistik jimnastiğe başlama yaşı en erken 4, en geç 10’dur. Tüm spor dallarının temelini oluşturan artistik jimnastik, çocukların sosyal gelişimleri için oldukça faydalı bir spor dalıdır. Çocukların özgüvenleri, bireysel olarak hareket edebilmeleri, paylaşmayı öğrenmeleri, erken yaşta olgunlaşmaları  artistik jimnastiğin psikososyal faydaları arasındadır. Fiziksel olarak da esneklik kazanma, beden terbiyesi alarak bedenlerine hakim olmayı öğrenme, el ayak koordinasyonu sağlama artistik jimnastiğin fiziksel faydaları arasındadır. Ayrıca özellikle okul öncesi dönemde bedensel ve zihinsel gelişim açısında da oldukça faydalıdır.”
Ayrıca kurum yetkilisi Esra Estetik, 15’e yakın genç, dinamik ve özverili eğitimci ile yeni yılda da Çorum’a hizmet etmekten gurur duyduklarını iletti.
Milli Eğitim müfredatlı bale derslerinde Ankara Konservatuar Sanatçıları Gizem Aydıngöz, Baş Kareografçı Julide Sevüktekin, piyanoda Güzide Kürüm, Hasret Soylu, gitarda Burç Tankal, Ahmet Bahri Dilekçi, kemanda Hasret Soylu, resim derslerinde Nesrin Çiftçi Dal, satrançta Naki Üstünel, jimnastikte Gözde Çifçi, Latin aerobik, zumba, tango, hip hop, düğün dansı, modern dansta Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özlem Sarıoğlu, dramada Esin Ergin, aerobik, plateste Nurten hanım eğitim verecek.
Esra Estetik, verdikleri eğitim ve eğitimci yönlerinde oldukça iddalı olduklarını söyleyerek, tüm derslere  katılmak isteyenlerin  ücretsiz deneme şanslarının olabileceğini belirtti.