Çimontspor'a Çorum Belediyesi'nden araç tahsisi yapılmadığı iddia edilirken, Sungurlu Belediyesi'nin talebi karşıladığı aktarıldı.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yaptığı açıklamada, "Çorum ilimizi BAL Ligi’nde temsil edecek olan Çimentospromuzu Yozgat ilinde oynanacak olan hazırlık maçına otobüs tahsis etmeyen Çorum Belediyesi’ne sormazlar mı, seçimlerde gezilerde her yere verdiğiniz otobüsü Çorum’un yiğitlerine çok mu gördünüz.?”diye sordu.

CHP ÇORUM BELEDİYESİ'Nİ ELEŞTİRDİ, ŞAHİNER'E TEŞEKKÜR ETTİ

CHP Çorum İl Başkanı Mehmet Tahtasız da, yaptığı açıklamada, “Çorum’u BAL (Bölgesel Amatör Lig) de temsil eden Çorum Çimento Spor kulübümüzün Yozgat’ta oynayacağı hazırlık maçı için otobüs talebine tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi'ne ve değerli başkanı Abdülkadir Şahiner’e tüm Çorumlular ve spor severler adına teşekkür ediyorum. Çimento sporun ihtiyacına cevap veremeyen, AKP kongresine bir çok otobüs tahsis eden Çorum Belediyesi’ni kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bal liginde Çorum’u temsil edecek Çorum Çimento sporumuza ve Osmancık sporumuza başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

ÇORUM BELEDİYESİ ARAÇ TAHSİS ETTİ, ANCAK...

Edindiğimiz bilgilere göre, Çimentospor Kulübü’nün Çorum Belediyesi’nden 30 kişi kapasiteli araç talep ettiği, belediye yetkililerinin ise 30 kişilik iki aracın Antalya’da düzenlenen güreş Türkiye şampiyonasına giden sporcu kafilesine verildiğini, araç parkında hali hazırda bulunan 20 kişilik aracı tahsis edebileceklerini ifade ettiler. Bunun üzerine Çimentospor Kulübü ise, 30 kişilik araç talebini Sungurlu Belediyesi’nden karşıladılar.