Eskişehir’de düzenlenen Masterler Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Çorum İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü adına koşan Abdullah Yılmaz, 4 altın madalya ile şampiyonadan ayrıldı.

İlk olarak cumartesi günü 1500 metrede 23 sporcunun yer aldığı yarışta altın madalyanın sahibi olan Abdullah Yılmaz, 38 sporcunun koştuğu 5.000 metrede de yine birincilik elde ederek altın madalya kazandı. Pazar günü koşulan 10.000 metrede de altın madalyayı kimseye bırakmayan Yılmaz, 800 metre yarışında da rakiplerine şans tanımadı bir kez daha altın madalyayı boynuna taktı.

Masterler Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndan toplamda 4 altın madalya ile ayrılan Abdullah Yılmaz, İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Necat Yazıcı ile birlikte İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Genel Sekreter Recep Çıplak, başarılarından dolayı Çorum’un ve kurumumuzun gururu olan Abdullah Yılmaz’ı tebrik etti. Kendisine desteklerinin mümkün olduğunca devam edeceğini söyleyen Çıplak, Yılmaz’a başarılarının devamı dileklerinde bulundu.

Masterler Türkiye Atletizm Şampiyonası’ndan toplamda 4 altın madalya ile ayrılan Abdullah Yılmaz ise kendisinden desteğini esirgemeyen Çorum İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak başta olmak üzere İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Necat Yazıcı ve emeği geçenlere teşekkür etti. Çorum İl Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Abdullah Yılmaz, Çorum’u ve kulübünü en iyi şekilde temsil etmekten dolayı gururlu olduğunu söyledi.